wij hebben de wagamama lingo voor je op een rijtje gezet zodat je als een echte wagamama pro je bestelling kunt plaatsen
wagamama woordenboek
edamame
gestoomde sojabonen. direct uit de boon in je mond!
gyoza
japanse dumplings. het deeg wordt dun uitgerold en gevuld met vlees of groenten. gyoza kan gebakken of gestoomd worden en wordt vaak geserveerd met een dipsaus
kimchee
traditioneel koreaans bijgerecht van gepickelde groenten
miso
een dikke pasta die een rijke, volle smaak geeft aan veel traditionele japanse gerechten. miso is gemaakt van gefermenteerde sojabonen
ponzu
ponzu is een saus met een citrussmaak die vaak wordt gebruikt in de japanse keuken
ramen
ramen is een populair japans gerecht. noodles in een bouillon (vlees of vegetarisch) met daarop meestal lente-uitjes en andere groenten voor een frisse smaak
shichimi
een tradioneel japans kruidenmengsel. wij maken die van ons met 7 geheime ingrediënten
teriyaki
een zoete marinade van sojasaus die vlees en vis een rijke smaak en mooie glans geeft
yasai
japans voor 'groenten'. als je yasai ziet staan op de menukaart dan betekent dat meestal dat het gerecht vegetarisch is